28 Aug
28Aug

Hej!
Några ord från er huvudtränare.
Vi kommer att satsa lite extra på vissa pass för att få igång tävlingsverksamheten för de som är sugna. Både kata och kumite för barn och vuxna. Detta kommer främst att ske på måndagar och på något vuxenpass på söndagar då jag kommer och håller i träningen.
Alla pass kommer att passa även de som inte vill tävla såklart. I övrigt så ligger fokus på karaten med inslag av Goshindo. Jag kommer också att lägga in nån stund med vapenträning vissa måndagar.
De barn som vill tävla kommer att få jobba med mot tävling på vissa söndagspass för barnen också, inom ramen för det vanliga passet.
Några datum att förhålla sig till:Vi är bjudna över till Vindeln Chikubukai lördagen den 26/8. Det blir ett gemensamt träningspass före med mig 15-16.15 och sedan grillning vid älven kl. 17! Barn och vuxna välkomna! Du som har bil hör av dig till mig om du kan ta med ett par barn eller vuxna! Det ryms 3st i min bil också.
Måndagen den 21/8 kl. 18.00-19.30 är det terminsstart för vuxna med mig.
Onsdagen den 30/8 börjar nya vuxna-sprid ordet är ni snäll! Från 13 år.
Söndagen den 3/9 börjar ordinarie barnträning kl. 15.30-16.30
Söndagen den 10/9 så släpper vi in nybörjare i barngruppen-sprid ordet!
Söndagen den 17/9 kl. 15.30-16.30 har vi ett gemensamt träningspass för barn och vuxna. Därefter så går vi ned till Nydala och grillar om vädret tillåter. Ta med korv och bröd! Vi bjuder på fika. Om det är sämre väder så är vi kvar i hallen och har lite lekar osv.
Vi planerar höstens läger den 2-3/12. Både träning och gradering för samtliga. Instruktörer och tider är inte klart än men vi återkommer om det!
Vi kommer att trycka upp affischer för nystart samt annons på sociala medier. Men sprid ordet till alla ni känner!
Till sist ett par saker-någon vuxen/förälder som skulle kunna tänka sig att sitta i vår styrelse från nästa termin- kontakta ordförande rikard.skelander@gmail.com

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.